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이용수
2006
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Literature Cited
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Quality Changes in Paprika Fruits (Capsicum annuum L.) as Affected by Cultivars and Storage Periods
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Changes in Fruit Quality of Paprika and Color Pimento (Capsicum annuum L.) Exposed to Low Temperatures
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Effect of Night Temperatures on Plant Growth and Fruit Setting of Paprika
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Storability of Paprika Fruits (Capsicum annuum L.) Produced by Different Cultivation Methods
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
온도 및 CO<sub>2</sub> 상승이 고추의 생육 및 과실품질에 미치는 영향
한국농림기상학회지
2016 .01
Compared Quality and Storability of Fresh-cut Paprika Classified Disordered Fruits in MAP Conditions
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
착색단고추 생리장해과와 정상과의 수확 후 생리 및 신선편이의 저장성 비교
생물환경조절학회지
2010 .03
파프리카 생리장해과의 수확후 생리와 품질 비교
한국원예학회 학술발표요지
2009 .10
Comparison of Fruit Quality during Storage of Paprika (Capsicum annumn L.) as Affected by Packing Materials
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Aril Paleness, New Physiological Disorder in Pomegranate Fruit (Punica granatum) : Physical and Chemical Changes during Exposure of Fruit Disorder
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2009 .08
Growth, Fruit Yield and Quality of Paprika Plant under Different Moisture Contents of Growing Media in Soilless Culture
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Transpiration and Fruit Quality as Affected by the Change in Substrate Moisture Content in Soilless Culture of Paprika
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
Changes in Fruit Quality during Storage Duration by the Methods of Fruit Stalk Management for ‘Fuji’ Apples
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
Interrelations among Crop Load, Fruit Quality, Shoot Growth, and Leaf Mineral Nutrients in Dense-Planting ‘Fuji’/M.26/Seedling Apple Trees with High Productivity
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2005 .06
Fruit Production and Storage in China
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Water Content Change Characteristics of Above-Ground Part of Paprika
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Physicochemical characteristics and antioxidant potential of paprika (Capsicum annuum L.) wine
한국식품과학회지
2019 .12
Comparative Responses of Fruit Quality and Anthocyanin to Fruit Ripening Stages and Shelf Life in Strawberry Fruit
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Leaf and Fruit Mineral Composition and Quality in Relation to Production of Malformed Strawberry Fruits
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2009 .10
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