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이용수
ABSTRACT
INTRODUCTION
SUBJECTS AND METHODS
RESULTS
DISCUSSION
CONCLUSION
REFERENCES
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한국 성인 남녀에서 당뇨병 유병률과 혈중 비타민 D 농도와의 관련성 : 제6기 국민건강영양조사(2013~2014)에 근거하여
대한영양사협회 학술지
2017 .01
Dietary Total Antioxidant Capacity as a Useful Tool for Predicting Health Risk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
한국형 총식이조사 및 UV/태양광 조사 버섯에서의 비타민 D 분석
Food Science and Preservation
2023 .02
건강한 성인의 주관적 건강상태와 스트레스 인지, 건강 관련 습관, 혈청 생화학 지표 및 영양 섭취와의 관계
한국식품영양학회지
2017 .02
Micro-nutrients (vitamin A, vitamin C, calcium, and iron) intake through dietary supplements and foods: Based on the Korea National Health and Nutrition Examination Survey (KNHANES), 2019-2020
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Analysis of Dietary intake and Serum Lipid Levels of Older Korean Adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Optimization of the determination of vitamin B1 in infant formula and vitamin supplement by use of HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Enhanced antioxidant potential of nanoemulsion-based vitamin A and E delivery system using natural surfactant in oxidative stress model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
HPLC를 이용한 지역 농산물의 비타민 B6 함량 분석
한국식품영양학회지
2017 .08
Effects of Supplementing Vitamin E and Nanoparticle-Sized Vitamin E on Growth Performance, Blood Profile, and Meat Quality in Broilers
한국가금학회지
2023 .03
국내산 여주의 지역별, 수확시기별, 숙기별 Vitamin C 함량
한국식품영양학회지
2016 .08
지역농산물의 비타민 K1 함량 조사
한국식품영양학회지
2016 .06
Changes in Vitamin K Contents of Several Vegetables by Cooking Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Synergistic Effects of Dietary Vitamins C and E on Methylmercury-Induced Toxicity in Juvenile Olive Flounder Paralichthys olivaceus
Fisheries and Aquatic Sciences
2015 .01
Effect of Vitamins C and E Co-Supplementation on Serum C-Reactive Protein Level: A Systematic Review and Meta-Analysis of Randomized Controlled Trials
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .03
Changes in Fat-Soluble Components (Fatty Acids, Vitamin A, and Vitamin E) of Different Parts of Chicken by Different Cooking methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Association of Serum and Hair Antioxidant Minerals with an Oxidative Stress Marker According to Characteristics of Healthy Adults: A Cross-Sectional Study
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Evaluation of dietary intake of minerals and vitamins for Korean adolescents based on the Korea National Health and Nutrition Examination Survey (KNHANES), 2019-2021
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Vitamin K Contents of Processed Food and Restaurant Meals in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Comparison of Vitamin A and Vitamin E amount between Animal Welfare and Non-Welfare Pork by HPLC-DAD
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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