개인구독
소속 기관이 없으신 경우, 개인 정기구독을 하시면 저렴하게
논문을 무제한 열람 이용할 수 있어요.
지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Anti-Oxidative Stress Activities of Zingiber officinale (ginger) extract in PC12 cell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Evaluation of Useful Bio-Activities of Ginger (Zingiber officinale) Depending on Heat Treated Aging Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antioxidant Effect and Nutritional Characteristics of Ginger (Zingiber officinale Roscoe) Leaf Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Anti-inflammatory activities of ginger (Zingiber officinale Roscoe) prepared by enzyme treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Changes in Anti-inflammatory and Anti-cancer Activities and Chemical Profiles of Korean Ginger (Zingiber officinale Roscoe) by Different Drying and Extraction Methods
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
The Effect of Drying Method on Anti-oxidant Activity and Functional Substances of Zingiber officinale
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Antidiabetic and Blood Flow Improvement Effects of Ginger (Zingiber officinale) Root, Leaf and Stream Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Optimization of Enzyme-Assisted Extraction for Ginger (Zingiber officinale) Leaf using Response Surface method and its of Immunomodulating activity Effects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Optimization of Extraction Conditions for 6-Shogaol from Ginger (Zingiber officinale Roscoe)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Anti-Coagulation and Anti-Platelet Aggregation Inhibitory Activities of Different Parts of Andong Ginger (Zingiber officinale)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Assessment of physicochemical and antioxidant characteristics in Allium hookeri by hot air and freeze dried methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
숙성 조건에 따른 흑생강의 이화학적 특성 및 항산화 활성
한국식품과학회지
2020 .12
건조방법을 달리한 늙은 호박의 품질 특성 및 항산화 효과
한국식품영양학회지
2018 .01
Physicochemical properties and antioxidant activities of ginger (Zingiber officinale Roscoe) slicesaccording to temperature and duration of hot water treatment
Food Science and Preservation
2021 .10
Antioxidant and Cholesterol-lowering Activities of Aged Black Ginger and Natural Plants Composites
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Beneficial Effects of Ginger (Zingiber officinale Roscoe) Extracts in Skin Health through Their Anti-oxidant and Whitening Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
전처리 방법에 따른 생강과 생강박 분말의 품질 특성
한국식품영양학회지
2024 .08
Comparative Evaluation of Physicochemical Properties of Pine Needle Powders Prepared by Different Drying Methods
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .06
생강 노지재배 시 파종 전 온탕처리가 생육 및 수량에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
다양한 건조방법에 따른 블랙베리 분말의 품질 특성
한국식품영양학회지
2017 .06
0