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경기도 화성지역의 떫은감 재배종 과실특성 비교
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
The occurrence of viruses in persimmon tree (Diospyros kaki) in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
이산화황(SO<sub>2</sub>) 패드가 상온저장 중 곶감 및 감말랭이의 품질에 미치는 영향
한국산림과학회지
2018 .01
Effect of different extraction solvents on the antimicrobial activity of persimmon (Diospyros kaki L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Biological Activities of Immature Persimmon (Diospyros kaki) Extracts as Natural Functional Resource
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Morphological Characteristics and Amount of Persimmon (Diospyros kaki Thunb.) Pollen
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Quality Properties of Sliced-Dried Sweet Persimmon as Affected by Pretreatment and Drying Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Anti-obesity effect of Immature Persimmon (Diospyros kaki) Extract and its Fractions in 3T3-L1 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Carotenoids in Fruit Peel and Flesh of Different Persimmon (Diospyros kaki Thunb.) Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Changes Quality Characteristic of Immature Flat Persimmon ( Diospyros kaki Thunb) during Heat Treatment Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Collection and Utilization of Persimmon (Diospyros kaki Thunb.) Germplasms in the Republic of Korea
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
고품질 대과종 떫은감 ‘감누리’(Diospyros kaki Thunb.) 육성
한국육종학회지
2018 .01
Application of Marker-assisted Selection in Persimmon (Diospyros kaki Thunb.) Breeding by High Resolution Melting
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Various biological activities of different maturity of astringent persimmon ( Diospyros kaki Thunb.) fruits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
조생종 고품질 단감 ‘미감조생’(Diospyros kaki Thunb.) 육성
한국육종학회지
2017 .01
SO<sub>2</sub> 발생패드처리가 곶감의 저장 중 품질에 미치는 영향
한국산림과학회지
2016 .01
First report of anthracnose of persimmon (Diospyros kaki L. f.) caused by Colletotrichum nymphaeae in South Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
감 신품종 판별을 위한 SCAR 마커 적용 검증
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Taiwanese consumers’ preference for dried persimmons related to the Korean wave
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .09
수출용 완전단감 계통 ‘단연06-10-22’의 주요 특성 분석
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
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