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Effect of pre drying on quality for storage of korean sweet persimmons
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality Characteristics of Dried Powder by Sweet Potato Pretreatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
떫은감 주요 재배종 별 감말랭이의 품질특성 비교
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
반응표면분석법(RSM)을 이용한 단호박 말랭이의 제조조건 최적화
산업식품공학
2021 .11
Physicochemical Qualities of Sliced-dried Oriental Melon Prepared by Different Combinations of Hot-air Drying, Freeze-thawing, and Steaming
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Taiwanese consumers’ preference for dried persimmons related to the Korean wave
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .09
The Effects of Pretreatment Methods on Quality Characteristic of Hot Air-dried Sweet Potato Slices
산업식품공학
2020 .01
Quality change of sweet persimmons over the room temperature distribution period after long term cold storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Study on Paper Drying Rate Based on Lattice Boltzmann Method
펄프·종이기술
2022 .02
이산화황(SO<sub>2</sub>) 패드가 상온저장 중 곶감 및 감말랭이의 품질에 미치는 영향
한국산림과학회지
2018 .01
Quality characteristics of dried spinach according to drying conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Antioxidant Activities of Coffee Prepared with Sweet Persimmon
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
국내 유통 건조 농산물 중 고구마 말랭이의 이산화황, 카로티노이드 함량 및 바실러스 세레우스오염 정도 조사
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
건조방법을 달리한 늙은 호박의 품질 특성 및 항산화 효과
한국식품영양학회지
2018 .01
Comparative Evaluation of Physicochemical Properties of Pine Needle Powders Prepared by Different Drying Methods
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .06
Efficacy of Sweet Persimmon Extracts on Antioxidant and Skin Physiological Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Unveiling the Influence of Osmotic Pretreatment on Dried Fruit Characteristics: A Meta-Analysis Approach
Preventive Nutrition and Food Science
2024 .06
Reduction of Soluble Tannins during Processing of Sweet Persimmon
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Optimization of Spray Drying Conditions of Soft Persimmon Beverage Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality Characteristics of Reconstituted Dried Purple Sweet Potato
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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