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이용수
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
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문헌
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포도씨추출물을 첨가한 포도씨유의 산화 안정성
한국식품영양과학회지
2015 .12
Antioxidant Activities of Grape Stem Extract by Different Extraction Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The Antioxidant Activity of Various Cultivars of Grape Skin Extract
Food Science and Biotechnology
2007 .12
포도씨의 proanthocyanidin 함량 및 항산화 활성
Food Science and Preservation
2008 .12
포도 품종별 메탄올 추출물로부터 면역활성 분석
Food Science and Preservation
2007 .08
용매추출 및 화학적 정제법에 의한 고품질의 포도씨유의 제조
Food Science and Preservation
2005 .12
Characterization of Grape Seed Oil
Applied Biological Chemistry
1998 .01
포도씨 기름의 수율증진을 위한 추출 방법 개선
한국식품과학회지
2002 .10
포도씨 지방질의 분획정량과 이화학적 특성
Applied Biological Chemistry
2001 .01
포도종실 에탄올 추출물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2002 .10
Transcriptome Profiling during Grape Seed Development Reveals Candidate Genes Distinguishing between Seeded and Seedless Grape
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
포도씨유 및 추출물의 카테킨류 측정방법 개선
한국식품과학회지
2003 .08
Antioxidant and Anti-inflammatory Activity of Ethanol Extract from Grape Cultivar Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Antioxidant and antimicrobial activities of muscadine grape extracts
Food Science and Preservation
2015 .02
Radical Scavenging Activity of Grape-Seed Extracts Prepared from Different Solvents
Food Science and Biotechnology
2005 .12
[P1-16] Antioxidant effects of grape juice wastes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
포도종자의 처리별 추출조건 및 저장에 따른 항산화활성 및 총페놀함량의 변화
Food Science and Preservation
2004 .12
Antioxidant Activities of Extracts from Skin of Triploid Hybrid grapes
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Antioxidant Properties of Proanthocyanidin Fraction Isolated from Wild Grape (Vitis amurensis) Seed
Applied Biological Chemistry
2009 .01
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