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[P10-282] Isolation of Proanthocyanidin from the seed of Wild Grape (Vitis amurensis) and their antioxidative activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
산머루 과피에서 분리한 proanthocyanidin 획분의 항산화 특성
한국식품과학회지
2010 .08
머루의 항산화 활성 검정
한국원예학회 학술발표요지
2005 .05
Antioxidant Activities of Extracts from Skin and Fruit Characteristics of Vitis amurensis Collected in Korea
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
포도씨의 proanthocyanidin 함량 및 항산화 활성
Food Science and Preservation
2008 .12
‘Narsha’: High Aroma Wine Grape Using Vitis amurensis
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
포도씨 추출물의 항산화성
한국식품과학회지
2002 .06
The Antioxidant Activity of Various Cultivars of Grape Skin Extract
Food Science and Biotechnology
2007 .12
Antioxidant Activities of Grape Stem Extract by Different Extraction Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
기능성 양조용 머루 품종 청풍(Vitis amurensis) 육성
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
기능성 양조용 머루 품종 청풍(Vitis amurensis) 육성
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
용매추출 및 화학적 정제법에 의한 고품질의 포도씨유의 제조
Food Science and Preservation
2005 .12
Investigating Antioxidant Activity and Stilbenes and Flavonoids in Korean Wild Grapes Used as Genetic Resources for Grape Breeding
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
[P1-16] Antioxidant effects of grape juice wastes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
‘청산’(Vitis amurensis ) 머루로 제조한 와인 품질특성
한국원예학회 학술발표요지
2008 .05
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
Characterization of Grape Seed Oil
Applied Biological Chemistry
1998 .01
Comparison of the Antioxidative Effects and Content of Anthocyanin and Phenolic Compounds in Different Varieties of Vitis vinifera Ethanol Extract
Journal of Food Science and Nutrition
2011 .03
Screening Biological Activities of Grape Seed and Skin Extracts of Campbell Early (Vitis labruscana B.)
Journal of Food Science and Nutrition
2002 .09
Changes in Functional Constituents of Grape (Vitis vinifera) Seed by Different Heat Pretreatments
Journal of Food Science and Nutrition
2004 .06
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