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건조방법을 달리한 늙은 호박의 품질 특성 및 항산화 효과
한국식품영양학회지
2018 .01
Comparative Evaluation of Physicochemical Properties of Pine Needle Powders Prepared by Different Drying Methods
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .06
Quality Properties of Sliced-Dried Sweet Persimmon as Affected by Pretreatment and Drying Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
다양한 건조방법에 따른 블랙베리 분말의 품질 특성
한국식품영양학회지
2017 .06
Observation of Odor Changes in Radish Powder Due to Freeze-Drying and Hot Air Drying Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Assessment of physicochemical and antioxidant characteristics in Allium hookeri by hot air and freeze dried methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
건조 참외의 건조방법에 따른 저장 및 관능특성
Food Science and Preservation
2019 .10
Quality characteristics of lotus root (Nelumbo nucifera G.) with osmotic treatment depending on drying methods
Food Science and Preservation
2025 .02
Study on Paper Drying Rate Based on Lattice Boltzmann Method
펄프·종이기술
2022 .02
Drying characteristics of lotus root under microwave and hot-air combination drying
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .09
당 삼투액을 달리한 삼투건조가 망고의 열풍건조에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2022 .12
Physicochemical Properties and Antioxidant Activities of Aged Black Ginger (Zingiber officinale) by Hot-Air and Freeze Drying
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of Drying Conditions on Nutritional Quality and In Vitro Antioxidant Activity of Traditional Doenjang
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .06
Enhancement of Antioxidant Activity of Onion Powders by Browning during Drying Process
한국식품과학회지
2016 .02
Evaluation of Physicochemical Deterioration and Lipid Oxidation of Beef Muscle Affected by Freeze-thaw Cycles
한국축산식품학회지
2015 .01
동결 및 열풍건조에 따른 루꼴라(Eruca sativa Mill.)의 이화학적 성분 함량 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2020 .07
Proximate Compositions and Microbial Safety Changes in Drone Pupae (Apis mellifera L.) after Freeze Drying and Hot-Air Drying
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Freeze-thawing을 통해 제조된 나노셀룰로오스 하이드로젤의 특성
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2023 .04
Quality characteristics of dried spinach according to drying conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
건조방법에 따른 고사리와 취나물의 이화학적 및 관능적 특성
Food Science and Preservation
2016 .12
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