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Seasonal Fluctuation of Freezing Tolerance and Soluble Sugar Content in Three Sweet Persimmon Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Freezing Tolerance of Three Persimmon Cultivars under Field Conditions
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Reduction of Soluble Tannins during Processing of Sweet Persimmon
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effect of pre drying on quality for storage of korean sweet persimmons
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
성숙이 빠르고 당도가 높은 단감 신품종 ‘올누리’
한국육종학회지
2024 .06
Antioxidant Activities of Coffee Prepared with Sweet Persimmon
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality change of sweet persimmons over the room temperature distribution period after long term cold storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Seasonal Difference of Fruit Quality Attributes in Sweet Pepper Cultivars under Simulated Export System
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Efficacy of Sweet Persimmon Extracts on Antioxidant and Skin Physiological Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
배 품종별 수체 내 유리당 함량이 내동성에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
포장 및 냉·해동 방법이 고구마 줄기의 품질 특성에 미치는 영향
산업식품공학
2016 .01
Seasonal Variation in Content of Sugars in Different Parts of Broccoli
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Several Physiological Activities of New Sweet Persimmon Cultivars, Areumnuri and Hongchu
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
국내산 농산물의 과냉각 및 동결점 분석
Food Science and Preservation
2016 .06
Physicochemical Characteristics of Starch in Sweet Potato Cultivars Grown in Korea
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .06
Development of Fermented Milk (Yogurt) Using Sweet Persimmon Concentrate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
The Difference in Cold Tolerance between Two Korean tea Cultivars under Cold Stress
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Genotype and Environmental Conditions Affecting Freezing Tolerance in Citrus
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Comparison of Quality Characteristics of Sweet Potato Snacks as Affected by Sweet Potato Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality assessment of ‘Fuyu’ persimmon treated by a combination of γ-irradiation and 1-methylcyclopropene
Food Science and Preservation
2018 .07
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