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이용수
Abstract
Introduction
Materials and methods
Results and discussion
References
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Quality change of sweet persimmons over the room temperature distribution period after long term cold storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of pre drying on quality for storage of korean sweet persimmons
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
An attempt of developing fungicide spray program for persimmon cultivation and application at persimmon orchard in 2015
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2015 .10
Efficacy of Sweet Persimmon Extracts on Antioxidant and Skin Physiological Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Antioxidant Activities of Coffee Prepared with Sweet Persimmon
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Taiwanese consumers’ preference for dried persimmons related to the Korean wave
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .09
Effect of 1-MCP Treatment on Antioxidant Metabolism of ‘Tonewase’ Persimmon during Air Storage
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
감 신품종 육성을 위한 경북지역 시범포 조성 및 운영
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Influence of green extraction technology on antioxidant properties of persimmon by-products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
이산화황(SO<sub>2</sub>) 패드가 상온저장 중 곶감 및 감말랭이의 품질에 미치는 영향
한국산림과학회지
2018 .01
Reduction of Soluble Tannins during Processing of Sweet Persimmon
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effects of PE Film Liner, 1-MCP, and AVG Treatments on Fruit Quality Attributes of ‘Tonewase’ Persimmon during Cold Storage
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Clarification Effect of Persimmon Vinegar by Enzyme Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Freezing Tolerance of Three Persimmon Cultivars under Field Conditions
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
1-MCP Treatment through Long-term Storage Optimal after Ripening Period Research of Astringent Persimmon ‘Miryang-bansi’
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
떫은감 주요 재배종 별 감말랭이의 품질특성 비교
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Antioxidant Activity of Persimmon Leaf Extracts Collected from April to September
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of Aminoethoxyvinylglycine (AVG) and 1-Methylcyclopropene (1-MCP) Treatments After Deastringency Application on Fruit Quality Attributes and Physiological Disorders in Cold-stored ‘Sangjudungsi’ Persimmon Fruit
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Fruit Characteristics of ‘Fuyu’ Persimmon as Affected by the Different Degrees of Sunburn
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Development of Fermented Milk (Yogurt) Using Sweet Persimmon Concentrate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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