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Seasonal Fluctuation of Freezing Tolerance and Soluble Sugar Content in Three Sweet Persimmon Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Seasonal Fluctuation of Freezing Tolerance and Soluble Sugar Content in Three Sweet Persimmon Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Genotype and Environmental Conditions Affecting Freezing Tolerance in Citrus
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
The Difference in Cold Tolerance between Two Korean tea Cultivars under Cold Stress
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
An attempt of developing fungicide spray program for persimmon cultivation and application at persimmon orchard in 2015
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2015 .10
배 품종별 수체 내 유리당 함량이 내동성에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
떫은감 주요 재배종 별 감말랭이의 품질특성 비교
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Induced freezing tolerance and free amino acids perturbation of spinach by exogenous proline
Journal of Plant Biotechnology
2018 .01
Metaboloic Change of Persimmons (Diospyros kaki L.) after Ripening and Metabolic Differences Between their Peels and Pulps
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality assessment of ‘Fuyu’ persimmon treated by a combination of γ-irradiation and 1-methylcyclopropene
Food Science and Preservation
2018 .07
Taiwanese consumers’ preference for dried persimmons related to the Korean wave
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .09
액체 침지식 냉동 기술 적용에 따른 식품의 품질 특성 평가
산업식품공학
2020 .01
Effect of Cell Alive System Freezing on Aged Hanwoo Brisket during Freezing Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
국내산 농산물의 과냉각 및 동결점 분석
Food Science and Preservation
2016 .06
Effects of AVG (Aminoethoxyvinylglycine) Treatments on Physiological and Nutritional Responses in Two Persimmon Cultivars during Air Storage
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
감 신품종 육성을 위한 경북지역 시범포 조성 및 운영
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
포장 및 냉·해동 방법이 고구마 줄기의 품질 특성에 미치는 영향
산업식품공학
2016 .01
Influence of green extraction technology on antioxidant properties of persimmon by-products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Selection of Heat Tolerance Elite Lines from Various Radish Lines and Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Effect of pre drying on quality for storage of korean sweet persimmons
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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