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Antioxidant Activities of Coffee Prepared with Sweet Persimmon
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antioxidant Activity of Persimmon Leaf Extracts Collected from April to September
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Efficacy of Sweet Persimmon Extracts on Antioxidant and Skin Physiological Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
An attempt of developing fungicide spray program for persimmon cultivation and application at persimmon orchard in 2015
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2015 .10
Optimization for Extraction Condition of Tannin Compounds from Persimmon Peel
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Taiwanese consumers’ preference for dried persimmons related to the Korean wave
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .09
Quality assessment of ‘Fuyu’ persimmon treated by a combination of γ-irradiation and 1-methylcyclopropene
Food Science and Preservation
2018 .07
Effect of different extraction solvents on the antimicrobial activity of persimmon (Diospyros kaki L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
감 신품종 육성을 위한 경북지역 시범포 조성 및 운영
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Effect of 1-MCP Treatment on Antioxidant Metabolism of ‘Tonewase’ Persimmon during Air Storage
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Effect of pre drying on quality for storage of korean sweet persimmons
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
The Leaf of Diospyros kaki Thumb Ameliorates Renal Oxidative Damage in Mice with Type 2 Diabetes
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
Antioxidant Properties of Yakbap Added Onion Peel and Dried Persimmon
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidant Activities of Grape Stem Extract by Different Extraction Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Freezing Tolerance of Three Persimmon Cultivars under Field Conditions
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Comparison of Antioxidant Change of Algae According to Different Extraction Technologies
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
침출 조건이 감잎차의 색 및 항산화 특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2023 .04
Comparison of Antioxidant Changes of Algae depending on Extraction Technologies
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Quality change of sweet persimmons over the room temperature distribution period after long term cold storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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