지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
An attempt of developing fungicide spray program for persimmon cultivation and application at persimmon orchard in 2015
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2015 .10
Quality assessment of ‘Fuyu’ persimmon treated by a combination of γ-irradiation and 1-methylcyclopropene
Food Science and Preservation
2018 .07
Taiwanese consumers’ preference for dried persimmons related to the Korean wave
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .09
Effect of pre drying on quality for storage of korean sweet persimmons
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Influence of green extraction technology on antioxidant properties of persimmon by-products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality change of sweet persimmons over the room temperature distribution period after long term cold storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
이산화황(SO<sub>2</sub>) 패드가 상온저장 중 곶감 및 감말랭이의 품질에 미치는 영향
한국산림과학회지
2018 .01
Freezing Tolerance of Three Persimmon Cultivars under Field Conditions
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Antioxidant Activities of Coffee Prepared with Sweet Persimmon
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
떫은감 주요 재배종 별 감말랭이의 품질특성 비교
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Antioxidant Activity of Persimmon Leaf Extracts Collected from April to September
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Clarification Effect of Persimmon Vinegar by Enzyme Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Inhibitory activities of persimmon peel against oxidative stress and diabetes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Efficacy of Sweet Persimmon Extracts on Antioxidant and Skin Physiological Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
국내육성품종 복숭아의 경북지역 과실특성 평가
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
The Leaf of Diospyros kaki Thumb Ameliorates Renal Oxidative Damage in Mice with Type 2 Diabetes
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
곶감용 떫은감 품종별 과실 특성
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Reduction of Soluble Tannins during Processing of Sweet Persimmon
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
가공용 우량 완전떫은감 품종 ‘감누리’ 육성
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Metaboloic Change of Persimmons (Diospyros kaki L.) after Ripening and Metabolic Differences Between their Peels and Pulps
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
0